L’OLI BARÓ DE MAIALS

L’oli d’oliva verge extra Baró de Maials, reconegut per la DOP Les Garrigues i amb la garantia del segell europeu de Denominació d’Origen Protegida, és un oli de reconegut prestigi i qualitat garantida elaborat única i exclusivament amb oliva arbequina.

L’OLI D’OLIVA ARBEQUINA VERGE EXTRA BARÓ DE MAIALS, 

reconegut per la DOP Les Garrigues i amb la garantia del segell europeu de Denominació d’Origen Protegida, és un oli de reconegut prestigi i qualitat garantida elaborat única i exclusivament amb oliva arbequina.

L’oli d’oliva verge extra Baró de Maials, com els olis d’una recol·lecció primerenca, es caracteritza pel seu color verd, per tenir més cos, i pel seu sabor una mica amarg, com tots els olis anomenats “afruitats” perquè procedeixen del fruit més verd.

El color de l’oli va evolucionant cap a un to groguenc, a causa de la pèrdua de l’efecte que produeix la clorofil·la, mantenint intacte el seu sabor característic.

A la cuina i a la taula, l’oli d’oliva verge extra Baró de Maials és molt apreciat per cuiners i gastrònoms per les seves excel·lents qualitats:

– La presència de clorofil·la facilita la seva absorció.

– Afavoreix la digestió.

– Disminueix la concentració de colesterol.

– Beneficia el creixement dels ossos.

– Ajuda a les funcions del cervell i del sistema nerviós.

– Conté diverses vitamines.

– En pediatria és l’oli més recomanat en l’alimentació infantil.

L’oli d’oliva verge és el “suc” de l’oliva; a diferència dels refinats, és l’únic oli comestible que s’elabora de forma completament NATURAL. No té colorants ni conservants artificials.

Els olis i greixos desenvolupen una funció primordial en l’alimentació. Entre els olis d’oliva verges destaca el verge extra que ens ofereix una gamma d’aromes i sabors que no posseeixen els olis sotmesos a barreges, refinaments o processos correctius. Baró de Maials pertany a aquest tipus.

Menú